GDPR
Saran Yoga logga

Dina personuppgifter hos Saran Yoga

 

Nya dataskyddslagen i EU

 

Personuppgiftslagen i Sverige utgår när Dataskyddslagen GDPR inom EU införs 25 maj 2018.

Saran Yoga och GDPR

 

GDPR syftar till att skydda dig som privatperson när du lämnar ut uppgifter som kan kopplas till dig som person. Läs mer om GDPR här.

 

Saran Yoga AB är ett företag som har som syfte att undervisa kundaliniyoga, arrangera kundaliniyogaevents, arrangera yoga och konserter, samt erbjuda integrerad psykiatri med meditation och yoga.

 

Som prenumerant på Saran Yogas nyhetsmejl

 

Som prenumerant på Saran Yogas nyhetsmejl samtycker du till att vi sparar dina personuppgifter med namn och e-postadress i vårt nyhetsbrevsregister så länge du är prenumerant.

Detta för att kunna skicka dig regelbundna mejl med nyheter, annonser och inspiration inom yoga, gong, rehabilitering, integrativ psykiatri mm.

 

När du väljer att avsluta prenumerationen går vi aktivt in och raderar dina personuppgifter. Du kan närsomhelst begära ett utdrag med vilka personuppgifter vi har lagrade om dig.

 

Som kund hos Saran Yoga

 

Saran Yoga AB lagrar personuppgifter som behövs för att sluta affärsavtal enligt bokföringslagen och GDPR.

Om du är klient hos Saran Psykiatri lagras dina personuppgifter och journal så länge du är klient hos Saran Psykiatri och efter att detta åtagande upphört, som längst 10 år enligt Patientdatalagen och Socialstyrelsens föreskrifter.

 

Uppgifterna lämnas aldrig vidare såvida inte begäran stöds av en lag som står över GDPR, exempelvis att uppgifter begärs ut av myndigheter såsom polismyndigheten, länsrätten, försäkringskassan, socialtjänsten, skatteverket etc. Varje ärende prövas enskilt mot dessa lagar.

 

Du kan närsomhelst begära utdrag om vilka uppgifter Saran Yoga har om dig och du kan också begära att de raderas såvida inte annan lag står över GDPR.

 

Saran Yoga AB använder dina personuppgifter i syfte att kommunicera med dig om nyheter, erbjudanden, informera dig om förändringar i verksamheten, inspirera inom yogans livsstil och sluta affärsavtal.

 

Har du frågor om vår personuppgiftspolicy är du välkommen att kontakta oss på vår mejl:

 

info(at)saranyoga.se

 

Saran Yoga AB Org.nr. 556979-6997 BG 386-0764 www.saranyoga.se info@saranyoga.se

Saran Yoga AB innehar F-skatt och är momsregistrerat.

Saran Yoga finns på Vår Hälza, Ängevägen 18 i Änge Offerdal, Jämtland

Sat Nam & Välkommen till Saran Yoga!

Kundaliniyoga & psykiatri

 

Saran Yoga AB består av oss, Anne Saranprem Kaur Hauser och Elenor Saranraj Kaur Öster,

dedikerade internationellt KRI-certifierade kundaliniyogalärare och meditationslärare

samt Sat Nam Rasayan behandlare.

Saran Yoga AB föddes under sommaren 2014.

 

Vår vision är att med glädje, lätthet och härlighet göra Kundaliniyoga enligt

Yogi Bhajan levande och lättillgänglig, inspirera till att berika vardagen

med verktyg från Kundaliniyogan, förbättra din hälsa genom

fungerande stresshantering, mer glädje i sång och mantrachanting,

högre flöde i livet och självkännedom som leder dig att följa din själs väg i detta liv.

Vi använder levande musik så ofta vi har möjlighet.

 

På vår hemsida hittar du information om

*Kundaliniyoga

*Yogakurser

*Workshops

*Gongavslappning

*White Sound Gong Meditation

*Access Bars™kurser och behandlingar

*Sat Nam Rasayan Healing - djupavslappning

*Reclaim Your Brain

*vår lilla shop med meditationskuddar och presentkort.

*Aquarian Sadhana

*Eller varför inte en privat yogastund, gongavslappning eller en Bars behandling?

 

 

Elenor Öster är yogisk psykiater med egen mottagning

och erbjuder konsultation i psykiatri både till privatpersoner

och företagshälsovård, samt handledning i grupp och enskilt.

Hon erbjuder också Anatomi och Fysiologiundervisning

för blivande kundaliniyogalärare.

Anne Hauser är BARS-facilitator samt diplomerad coach och erbjuder

BARS behandlingar.

 

Kom och gör yogan levande med oss, delta,

prenumerera på vårt nyhetsbrev eller hör av dig på vår kontaktsida

om du har idéer och frågor.

 

Sat Nam!